sábado, 31 de diciembre de 2011

DYOX!!!

Impressionant el company que mos visità l'altre dia...




Açí podreu vore part dels seus treballs...
http://onedyox.blogspot.com/
Salutacions
Efra

sábado, 17 de diciembre de 2011

La furgo de Mr. Cartoon





Burning Man

Tractant d'explicar el que Burning Man és a algú que mai ha estat en l'esdeveniment és una mica com tractar d'explicar el que és un color en particular s'assembla a algú que és cec. Millor mireu de qué va...


http://www.burningman.com/
Para no pedres la pròxima...
Salutacions

Hod Rods i altres cosetes...

Troy Lee Designs. Els cascs del Motocross de les Nations

Impressionant!

Salutacions

Tattoo + Aerografía

Sabem el que significa per a tu la teva tatuatge, sabem que és motiu d'orgull, ja que és una cosa que vas a portar amb tu per sempre, sabem que t'agrada, és per això que t'oferim una mica més en Pirata Tattoo ...
Nosaltres ja el tenim, molts amics ja el tenen i ens agradaria que sapigueu que vosaltres també podeu disposar del vostre tatuatge en un altre format.
Volem presentar-vos el nostre nou servei, ja que pocs salons de tatuatges s'atreveixen amb això. La aerografia és la personalització amb la imatge que vulgueu sobre gairebé qualsevol superfície imaginable.
Volem ensenyar-vos un exemple:

Després que el nostre tatuador Efra s'hagués tatuat aquesta preciosa cara gràcies a l'amic Morzaca, no va dubtar ni un segon a personalitzar la seva Custom amb la mateixa imatge que porta a l'esquena. Els resultats salten a la vista. Jutgeu vosaltres mateixos:



Podeu preguntar a les nostres instal · lacions sobre aquest servei al Efra, ja que com heu vist, els resultats són interessants ...

Salutacions

Andy Kawahara

Andy Kawahara és un artista d'aquests que agraden de realitzar dissenys exclusius per a tots els seus treballs. Creu que la vida és millor dissenyant a mà i no amb ordinador i estima la seva professió. Aquí, un petit documental de com fa les coses i perquè creu que la vella escola ha de ser renovada.

http://andyspinstriping.blogspot.com/
Salutacions

Mister Cartoon


Amb un aspecte físic que respon als cànons del típic homeboy (terme que els bergants de barris marginals utilitzen per descriure a si mateixos) de l'hispà East Los Angeles.
Mister Cartoon és una eminència en el món dels tatuatges. Amb més de 10 anys d'experiència i altres 10 més fent murals per lowriders, s'ha convertit en el tatuador més famós. La seva llista d'espera és de sis mesos mínim i els seus honoraris comencen a partir dels mil dòlars. Fins al mateix Larry Flynt, fundador de les revistes pornogràfiques Hustler i Penthouse, té un mural pintat al seu cotxe per aquest artista chicano.
El seu taller està situat a l'est de Downtown L.A.
Ací teniu algun video de pressentació...

http://www.mistercartoon.com/
http://therealmrcartoon.blogspot.com/

sábado, 10 de diciembre de 2011

Accés al estudi

He pujat al Youtube el vídeo d'accés al estudi en millor qualitat...

Ara no es pedreu!
Salutacions
Efra
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...