sábado, 17 de noviembre de 2012

Les fotos de la Pirata Tattoo

Hola a tots. M'agradaria compartir amb vosaltres les fotos que li ferem a la Pirata Tattoo, la moto que presentarem al concurs Metamorfosis Masiva del 2012. Sen va cap a Barcelona i no volia desferme d'ella sense aquest gran record. Espere que vos agrade:
Salutacions Efra

Projecte #13

M'agradaria presentar-vos el projecte que tinc entre mans, un projecte que tinc parat degut a una lesió que tinc a la mà, però quant me recupere, vullc acabar quant antes:
Es tracta d'una SR250cc la qual estic transformant totalment.
He començat per la forca, totalment artesanal i com podeu veure, ja va prenet forma:
També estic fent el depòsit, per ara modetant-lo en cartró:
Vos seguiré informant...
Salutacions Efra

sábado, 10 de noviembre de 2012

Imatges subjetives...

M'agradaria ensenyar-vos les promos de les càmares Go-Pro (que es la càmera que vaig gastar pre a fer el video del accés a l'estudi, clar sense HD) i que crec que es lo millor que podem vore en esport de tot tipo. Senseuse i relaxeuse, val la pena: A disfrutar!!!

FOOOC!!!

El amic Ken Blok en la cursa del del Global RallyCross Championship de Las Vegas s'ho ha vist malament per a acabar la cursa quan era el primer... Guapo eh! Salutacions Efra

Tattoo is Pain #6

Hola a tots. Vos adjunte l'última publicació de la revista digital Tattoo is Pain, el número 6: A disfrutar!!!

Ens agraden les Fixies

Desde Pirata Tattoo volem comunicar que ENS AGRADEN LES FIXIES!!! La nova cultura de bici urbana ens ha conquistat, tenim dos en projecte (fetes per nosaltres) i que prompte vos ensenyarem... Mentres tant volem compartir amb vosaltres una excel.lent publicació d'aquest mon paral.lel al dels tatuatges, customs, i altres coses que ens encanten: A disfrutar...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...